GPL_garages-slim

Slim

GPL_garages-medium

Medium

GPL_garages-flat

Flat

GPL_garages-cassette

Cassette

GPL_garages-stripe

Microline

GPL_garages-houtnerf

Houtnerf

GPL_garages-glas

Glassecties

GPL_garages-deur

Loopdeuren

GPL_garages-combi

Combi

GPL_garages-stripe

Stripe

Klik hier om van bovenstaande sectionale poorten een fotogalerij te bekijken.

Waarom een sectionale garagepoort?

Kort geformuleerd; omdat geen ander product zo goed scoort op vlak van comfort, isolatie, ideaal gebruik van de ruimte en inbraakzekerheid. Het idee erachter is geniaal en simpel: Een sectionale garagedeur, ook wel overhead deur genoemd bestaat uit een aantal losse secties (panelen), die middels scharnieren aan elkaar zijn verbonden. Daardoor schuift het loodrecht omhoog en draait efficient langs het plafond weg. Ook optisch zijn er veel mogelijkheden, waarmee voor bijna elke situatie wel een passende oplossing bestaat.

Waarom 3 merken?

Waarom levert Garagepoorten Limburg 3 merken garagepoorten? (Novoferm – Alutech – Verano) Wij komen op veel plekken en er zijn nogal wat verschillen waar te nemen. Te denken valt hierbij aan:

 

  • Hoe vaak wordt de garagepoort geopend? Bij een appartementenblok wordt een ander product en motor voorgesteld dan bij een kleine garage die sporadisch wordt gebruikt. Een hoogwaardiger product betaalt zich pas terug naar mate het veelvuldig wordt gebruikt. Gaat een garagedeur 100x per dag open, dan is de kwaliteit van de loopwielen, scharnieren en motor van doorslaggevende aard. Maar, dat is zeker niet bij elke situatie nodig.
  • Welke wensen worden gesteld aan isolatie? Een ongeïsoleerd bijgebouw hoeft geen panelen met een super isolatiewaarde maar een inpandige garage bij een nieuwbouwhuis juist wel. Behalve de dikte van de panelen zijn de koppelingen van de panelen en de rubberdichtingen ontzettend belangrijk.
  • Welk motief en kleur wenst de klant? Elke leverancier heeft eigen motieven, standaardkleuren of standaardmaten. Dan is het interessant om te kijken wie wat kan bieden en wat het best bij de wensen van de klant past.
  • Loopdeur of zijdeur? De kwalitative eigenschappen van deze producten verschilt behoorlijk en ook niet iedere leverancier biedt het aan.
  • Glaspartijen en de mogelijkheden daarvan verschillen per toeleverancier. Ook dat kan de keuze voor de fabrikant beïnvloeden.
  • De levertijd verschilt per fabrikant. Als er veel haast geboden is, dan is de leverancier met de snelste levertijd wellicht doorslaggevend.
  • Op locatie wordt de situatie bekeken en besproken en kan worden uitgelegd waarom in uw geval bijvoorbeeld fabrikant B voor u het perfecte product heeft en fabrikant A en C minder interssant zijn.