Over ons

Garagepoorten Limburg is in 2014 gestart vanuit Grevenbicht en sinds 2021 bedienen wij onze klanten vanuit Buggenum, Gemeente Leudal. Vanuit deze centrale geografische ligging in midden Limburg kunnen wij de hele provincie goed bedienen. Behalve in Roermond, Heythuysen of Ittervoort, hebben wij veel mooie garagepoorten geplaatst in bijvoorbeeld Kerkrade, Heerlen, Valkenburg, Maastricht, Sittard, Reuver, Weert of Venlo. Inmiddels zijn er nog maar weinig plaatsnamen waar wij nog geen garagepoort hebben gemonteerd.

 

Merkonafhankelijk

Garagepoorten Limburg is vanaf de eerste dag merkonafhankelijk en dat zal ook zo blijven. Exclusief 1 merk vertegenwoordigen, daarmee kan de klant geen compleet en eerlijk beeld van de mogelijkheden worden geboden. Wij kopen zo in, dat onze klant een compleet aanbod krijgt geboden. En dat, tegen heel faire prijzen. Op dit moment zijn onze toeleveranciers Novoferm, Alutech, Verano, Marantec en Faac. Mochten andere merken aan de deur kloppen met goede producten, dan staan wij daar altijd voor open.

Mart Smeets (l), Lucien Vroomen (r)

Transparantie

Waar mogelijk, communiceren wij de verkoopprijzen via deze website. Dat werkt heel prettig, want dan weet de klant gelijk waar hij aan toe is. Sinds 2021 bleken prijsaanpassingen van onze toeleveranciers steeds vaker nodig en werd het lastiger via deze website transparant en compleet prijzen te communiceren. Stuur ons daarom gerust een mailtje met wat maten, uw wensen en eventueel foto’s en dan proberen wij binnen 24 uur een offerte te sturen. Bij interesse komen wij sowieso altijd zelf de maten opnemen en dan kunnen wij ook demo-panelen tonen.

 

Afwerking

Qua afwerking langs zijkanten of bovenzijde werken wij doorgaans met metaal zetwerk van Tata Steel, in een passende combinatie met de garagepoort. Dat is altijd een projectprijs die vooraf wordt bepaald.

Reviews

Via Google vindt u reviews van onze klandizie. Loop daar gerust eens doorheen, dat geeft een realistisch beeld hoe klanten ons beoordelen. Met onze ongecompliceerde manier van denken en handelen, hebben wij al veel tevreden klanten kunnen overtuigen. Pakweg 75% van onze nieuwe klanten bereikt ons via mond-op- mond reclame. Hebben wij nog niet bij uw buren, vrienden of familie gewerkt, nodig ons dan uit voor een persoonlijke kennismaking bij u op locatie.