Waarom 3 merken aandrijvingen?

NOVOFERM
Het unieke van de Novoport aandrijving van het merk Novoferm is dat de motor zijwaarts langs de rail loopt. Deze motor levert een heel prettige, rustige en directe krachtsoverbrenging met een uniek systeem wat alleen door Novoferm wordt aangeboden. Deze motor kan ook uitsluitend op garagedeuren van Novoferm worden geïnstalleerd.

MARANTEC
De Marantec motor is een heel klassieke rail aangedreven motor die vergelijkbaar is met pakweg 90% van de garagedeur aandrijvingen die worden geplaatst.

FAAC
Van het merk FAAC leveren wij uitsluitend de High Speed variant. Zoals de naam al zegt; dit is een heel rappe motor met geweldige kwalitatieve eigenschappen. Zwaar, robuust en gebouwd voor de eeuwigheid.

Opties

Elk merk heeft weer eigen producteigenschappen en accessoires waarmee gehoopt wordt de klant te overtuigen. Soms is dat een toevoeging voor de klant, maar soms is het ook “spielerei”, ofwel onnodig. Vanuit voorraad leveren wij handzenders, codekastjes en wandschakelaars. Optioneel zijn andere accessoires ook leverbaar.

Smartoplossingen

De ambities zijn hoog, maar nog niet elke fabrikant heeft een vlekkeloos systeem om de garagedeur via de telefoon te openen. De motoren met geïntegreerde app modules zijn nog steeds behoorlijk prijzig en vaak omslachtig qua installatie en vervolgens storingsgevoelig. Gedonder waar niemand iets aan heeft dus. Als de klant het wil hebben leveren wij het uiteraard wel mee, maar zelf zijn wij meer fan van een losse module, die op elke motor kan worden gemonteerd. De app geeft aan of de garagepoort open of dicht is en de poort kan vervolgens van overal ter wereld via de app worden geopend. De pakketbezorger kan dus ook bezorgen als de klant niet thuis is, mocht dat wenselijk zijn. Dit systeem werkt perfect en is tegen een meerprijs van 150 Euro leverbaar.